'Ik heb besloten dat ik iedereen een zo mooi mogelijke toekomst wil geven' 
Thirsa Split

Thirsa Split

"Van huis uit heb ik dat financiële heel erg meegekregen. Mijn vader heeft altijd in de financiële sector gewerkt. Als inkomensbegeleider hielp hij mensen met schulden. Ik heb dat altijd heel interessant gevonden. Mijn moeder is in 2018 overleden nadat ze zes jaar ziek is geweest. Het klinkt een beetje cliché, maar door haar ben ik heel erg gaan beseffen dat je altijd alles uit het leven moet halen. Daarom heb ik besloten dat ik iedereen een zo mooi mogelijke toekomst wil geven. Alles kan zo snel voorbij gaan. Je moet er gewoon het beste van maken.”


"Het doel is om financieel gezien alles goed geregeld te hebben. In het geval van scheidingen wil je achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast heb je niet alleen met het financiële aspect te maken. Ook wanneer er kinderen in het spel zijn, wil je dat alles goed geregeld is. Het heeft zo’n impact op levens als je het niet goed aanpakt.”


“Je moet dat soort dingen gewoon goed regelen wil je niet een totale puinhoop terechtkomen. Wanneer zaken niet goed geregeld zijn, loop je achteraf tegen problemen aan. Ik zou zo’n situatie niemand gunnen. Daarom is het zo’n drijfveer. Daar denk ik aan bij iedereen die ik help of aan de lijn heb. Dat moeten we zo goed mogelijk zien te voorkomen.”


“Als klanten hier langskomen zullen ze zien dat mijn hele bureau is opgeruimd – ik kan niet tegen chaos op mijn bureau - , met uitzondering van een gebruikt theezakje. Ik houd gewoon niet van sterke thee, ha! Vrienden zouden mij omschrijven als betrouwbaar; dat ik zelfs midden in de nacht voor ze klaar zou staan. Verder probeer ik altijd een positieve noot te brengen en het een beetje gezellig te maken met zijn allen.”


"Ik houd er enorm van om alle dingen van de wereld te verkennen en ontdekken. Ja, ook wel van wat adrenaline op zijn tijd. Lekker bungeejumpen, uit een vliegtuig parachutespringen, dat soort dingen.”


“Op kantoor vind ik het fijn als er veel druk is, dan kom ik in een flow en kan ik veel meer werk verzetten. Niets ergers dan naar het einde van een dag lummelen. Als ik proactief dingen kan bedenken om klanten te helpen vind ik dat ook heel waardevol. Laatst liet iemand tussen neus en lippen door vallen dat zij er niet uitkwam om een Amerikaans rijbewijs om te zetten. Na wat belletjes lukte het me haar verder te helpen. Zo fijn als dat dan lukt.”


“Klaar? Dan ga ik nu mijn bureau opruimen!”Thirsa Split werkt voor Excellent Scheiden, dat onderdeel is van Excellent Finance.