'Advies als mensen willen scheiden? Doe het gewoon helemaal niet' 

'Geen partij kiezen'

Omwille van de privacy hebben we ervoor gekozen om de naam niet openbaar te maken. De naam is geverifieerd en bekend bij Excellent Scheiden en de auteur.


“Ik ben al jaren klant bij Excellent Finance. Door onze prettige eerdere ervaringen hadden wij het vertrouwen dat ze dit ook wel op zouden kunnen pakken.”


“Eenmaal in het traject voor de scheiding was mijn ervaring dat het open, helder en duidelijk was. Het ging zelfs in een zodanig goede sfeer dat we een afspraak met Femke (red: Excellent Scheiden) samen op de bank naast elkaar hebben gedaan. Ha! Hoe vaak komt dat voor? Het was wel een geval apart ja, maar Femke heeft er zeker bij geholpen dat de sfeer tijdens het hele traject zo goed was."


“Ik was in die periode niet echt helemaal mezelf en was zo blij met alle hulp die ik kreeg van Excellent Scheiden bij het regelen van alle stukken en bijvoorbeeld hoe ik dingen moest aanpakken. Ja, dat was wel echt heel prettig. Ik kon altijd bellen, of even mailen, en dan zat er altijd iemand bovenop. We konden heel veel zaken snel in gang zetten.”

'Excellent Scheiden was een soort neutrale speler die geen partij kiest voor de een of de ander' 

“Als ik geen hulp had gehad, was ik me waarschijnlijk heel erg zorgen gaan maken of ik het wel goed zou aanpakken. Femke was in deze periode een soort van steunpilaar.”


“Het meest waardevolle vond ik dat er met Excellent Scheiden een soort neutrale speler was. Zij kiezen geen partij voor de een of de ander, en koppelden alle signalen ook netjes terug naar de ander. Ze stuurden ook niet aan op een bepaalde oplossing of gewenste toestand. Ze was daar nogmaals heel erg neutraal in.”


“Mijn advies als mensen willen gaan scheiden? Doe het gewoon helemaal niet. Je moet zoveel verwerken emotioneel. Maar mocht je dan toch uit elkaar gaan, dan kan Excellent Scheiden wel uitstekend alle randvoorwaarden regelen. Althans; ik heb gelukkig niet veel vergelijkingsmateriaal, maar zo voelde het voor mij.”