Denk je aan scheiden en voel je je overweldigd door alles wat er op je af komt?

Gun jezelf dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  We kennen de taal van juristen, advocaten, mediators, fiscalisten en financieel experts. Samen zorgen we dat alles goed wordt geregeld.

Hoe kunnen wij helpen?

1. Begrip, ervaring en overzicht

Wij begrijpen de complexiteit van het scheidingsproces en welke impact dit kan hebben op jouw toekomstbeeld. Wij kennen het ongewisse parcours van deze nare achtbaan. Door de vele turbulente ritjes die we zagen. Graag helpen we je van die ellendige knoop in je maag af.

2. Begeleiding tijdens het proces

Wij zijn er om je door deze moeilijke tijd heen te navigeren en weloverwogen, realistische beslissingen te nemen. We kennen de taal van juristen, advocaten, mediators, fiscalisten en financieel experts. Dus maak je hierover geen zorgen.

3. Voorbereiding op de toekomst

Van het verdelen van bezittingen zoals een huis en schulden zoals je hypotheek tot het bepalen van (kinder) alimentatie, we bereiden jou en je partner voor op de toekomst. We zorgen er voor dat gemaakte afspraken ook nog over 5 ,10 of 20 jaar werken. Bijvoorbeeld Als je met pensioen bent.

4. Alles geregeld onder één dak

In ons team hebben we alle specialiteiten verenigd en werken we samen met de beste experts op hun vak gebied zoals een financieel adviseur, mediator, echtscheidingsadvocaat en notaris zodat alles onder één dak in één keer goed geregeld kan worden.

Onze aanpak

We kunnen ons heel goed voorstellen dat het lastig is om te overzien wat er allemaal moet gebeuren. Wat er van jou verwacht wordt, en wat wij voor jou kunnen betekenen. Er komt zoveel op je af.


Om die reden zijn we Excellent Scheiden gestart. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we uiteraard onderling bespreken hoe deze stappen voor jou gezet kunnen worden.

1. Kennismakingsgesprek

Omdat er zoveel op je af komt, nemen we tijdens het kennismakingsgesprek ruim tijd om uit te leggen welke stappen we allemaal gaan zetten. Wat gaat er wanneer gebeuren? En hoe kunnen we jou of jullie het beste helpen in dit proces?

2. Gesprek over de aanleiding

Dit klinkt misschien heftig en kan het soms ook zijn. Maar geen zorgen. Wij hebben hier ruime ervaring mee. Het is voor ons belangrijk om te weten wat de drijfveren zijn om uit elkaar te gaan. Waarom? Als we een en ander uit gaan werken snappen we de dynamiek tussen jullie beter, en kunnen we inspelen op mogelijke zorgen. Wij snappen dan ook beter welke route we samen het beste zouden kunnen bewandelen, zodat ieder in zijn eigen tempo op het juist punt aankomt.

3. Ouderschapsplan / Convenant

Als je in goed overleg uit elkaar wil gaan maken we een convenant waar je afspraken in vast legt voor nu en de toekomst. Als er kinderen in het spel zijn, besluiten we samen niet alleen over jullie toekomst, maar ook die van hen. Voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar is een ouderschapsplan verplicht waarin we duidelijke afspraken maken, zoals over woon- verblijfplaats, contact tussen de ouders, zorgverdeling en financiële zaken.

4. Documentatie en onderzoek

Om een goede verdeling te kunnen maken tussen jullie als scheidend stel, maken we een financiële analyse van bijvoorbeeld de bezittingen en de schulden en de wensen rondom bijvoorbeeld het huis. Enkele voorbeelden hoe je om zou kunnen gaan met een huis tijdens en na de scheiding.

5. Het laatste gesprek

Het laatste gesprek gebruiken we om definitief over alle losse eindjes een knoop door te hakken. Is alles zo duidelijk? Conform de wensen van jullie beiden? Dan kunnen we richting advocaat en eventueel notaris gaan.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Omdat de mediation zo ‘goed’ ging hebben mijn ex en ik nog steeds goed contact
Er werd geluisterd naar onze kant van het verhaal
Anoniem
Evenwicht vind ik heel belangrijk. 

We moeten allebei gehoord worden.

Femke van Excellent Scheiden voelde als een soort vertrouwenspersoon
Anoniem

Advies als mensen willen scheiden? Doe het gewoon helemaal niet

Excellent Scheiden was een soort neutrale speler die geen partij kiest voor de een of de ander
Anoniem
Als je het op eigen houtje doet vergeet je al snel heel veel stappen in het hele verhaal
Excellent Scheiden zorgt voor de beste oplossing in een slechte situatie
Anoniem

Download nu gratis ons e-boek: 3 Fatale Fouten bij Scheidingen die Jij kunt Voorkomen

  •  Inzicht in de 3 grootste fouten bij Scheiden die jij kunt voorkomen
  •  9-Stappenplan voor een Soepele Scheiding
  •  Tijdelijk Gratis te downloaden
50%
Je download DIRECT in je mailbox!
Vul onderstaand je contactgegevens in. Je ontvangt gelijk ons E-Book in je mailbox. Hiermee geef je aan Excellent Scheiden akkoord voor de opslag en verwerking van de door jou ingevulde gegevens.
LET OP: Je ontvangt de pdf alleen wanneer je gegevensverwerking accepteert.
Download de gratis PDF
Boek cover van het boek